FAQ

Er medicinen som i sælger mærkevare piller?

Al medicinen som kan ses under vores produkter, er generisk

Hvad betyder ”generisk”? Producerer generisk medicin de samme effekter som mærkevare medicin gør?

Forskellen på medicin som er mærkevare, og generisk er navnet, formen, farven og prisen. Generisk medicin er som regel opkaldt efter den aktive ingrediens deri, mens medicin som er produceret af en pågældende producent, bruger et mærke navn. En producent kan ikke have patent på et bestemt kemikalie, derfor kan producenterne af generisk medicin lovligt producere det. De kemikalier du finder i den generiske medicin, er det samme som i mærkevarerne, og eftersom det er de samme kemikalier, så vil de du også få det samme resultat. Ergo, betaler du mindre men får det samme resultat. Vi bør dog nævne at du bør følge de instrukser du får af din læge eller lignende, vil du kunne få den ønskede effekt.

Hvorfor er generisk medicin så billigt?

I modsætning til generisk medicin så bruger producenterne af mærkevare medicin meget af betalingen til research, udvikling og reklamering. Prisen for at få en FDA tilladelse i USA alene er enorm. Producenterne af generisk medicin behøver ikke at indtjene de penge igen. Som et resultat af det kan du som forbruger spare en hel del.

Jeres piller ligner ikke mærkevarer versionen. Pillerne jeg har modtaget, har et andet navn på dem. Hvorfor det?

Som vi tidligere har nævnt, kan producenter ikke tage patent på et kemikalie, derfor kan generisk medicin indeholde de præcist samme ingredienser som mærkevarerne. Navne og udseende (farve og form) af medicinen kan der dog være taget patent på. På grund af patentet vil man derfor komme i problemer med producenten ved at kopiere navn og form på pillerne. Dette er grunden til at generiske piller ser anderledes ud, og har et anderledes navn i forhold til mærkevare piller.

Hvordan kan jeg være sikker på kvaliteten af de piller i tilbyder?

Vores primære interesse er at den medicin vi sælger, er af den højeste kvalitet. Vores logik er meget simpel: Jo bedre kvalitet varer, jo flere kunder ønsker at handle hos os. Derfor er vi meget opmærksomme på valget af leverandør. Kvaliteten af varerne er undersøgt grundigt, og dokumentationen er grundigt kontrolleret. Medicinen er produceret i Indien, af et firma som har licens af den indiske stat, såvel som det er indisk FDA godkendt.

Hvad er levetiden af jeres piller?

Udløbsdatoen er nævnt på alle varer. Det er forskelligt for forskellige sendinger. Levetiden er to år fra at varerne bliver produceret og vil derfor variere med udløbsdato alt efter hvornår den pågældende varer er produceret.

Bør jeg have en recept for at bestille fra jer?

Nogle af de produkter som er tilgængelige på vores apotek, kræver en gyldig recept. Hvis loven i dit land eller område kræver at du skal skaffe en recept på nogen af de produkter som du vil købe, vil du efter bestillingen blive bedt om at sende recepten af vores kundeservice.

Vær opmærksom på at vi kræver en gyldig recept for din bestilling. Du bør derfor enten faxe den til +442030110241 eller sende en indscannet kopi til e-mailen . Vær også opmærksom på at hvis ikke du fremviser en gyldig recept inden for en tre dages periode, så vil din bestilling ikke blive færdigbehandlet.

Vi anbefaler på det kraftigste at du rådfører dig med din læge inden du bestiller, så du er sikker på at medicinen du modtager er den du har brug for.

Hvordan bestiller jeg fra jer?

VÆR OPMÆRKSOM PÅ: Vi accepterer kun bestillinger som er foretaget gennem hjemmesiden, vi modtager ikke bestillinger gennem telefon eller ved e-mail.

Hvis du ønsker at bestille et produkt hos os, skal du gøre følgende:

  1. vælg produktet du ønsker at købe.
  2. vælg mængden du ønsker at købe
  3. tryk på ”checkout”
  4. udfyld informationen som er nødvendig
  5. kontroller alle felter, produktmængden, og bestil.
  6. hvis ordren er godkendt, vil du se de på skærmen og du vil modtage en bestillingsgodkendelse på den indtastede e-mailadresse. Denne e-mail er meget vigtig, hvis ikke du har modtaget den indenfor 10 minutter skal du kontakte os, så vil vi sende den igen.

Hvilke betalingsformer accepterer i?

Vi accepterer de følgende betalingsformer:

  • kreditkort

Hvornår trækker i pengene for min bestilling?

Ordren bliver gennemført på følgende måde:

  1. så snart du har udfyldt al information ved under betalingen og godkender bestillingen, så bliver informationen ført igennem vores bearbejdnings center hvor informationen bliver kontrolleret, og derefter bliver betalingen trukket.
  2. så snart at betalingen er blevet autoriseret bliver din ordre godkendt og gennemført.

Er det sikkert at bruge mit betalingskort på jeres side?

Vi tager vores kunders sikkerhed meget seriøst, og derfor gør vi alt vi kan for at beskytte din formation. For at bestille bliver du videreført til den sikre bestillingsside. Sikkerheden af siden kan nemt kontrolleres. I bunden af de fleste sider er der et ikon som ligner en hængelås, det viser at informationen du giver er SSL (Secure Socket Layer) krypteret når det bliver videresendt til vores betalings bearbejdnings firma. Husk også at en sikker hjemmeside begynder med ”https:” mens at en ikke sikker side begynder med ”http:” uden ”s’et” i slutningen.

Udover internetsikkerheden bliver vores servere kontrolleret dagligt for alle sikkerheds risici af sikre firmaer såsom McAfee og WebSafe.

Sender i til hvor jeg bor?

Vi sender bestillinger til næsten alle lande, med undtagelse af nogle lande i asien.

Hvor kommer pillerne fra?

Medicinen er produceret i indien, derfor er bestillingerne også behandlet og sendt derfra.

Hvilken indpakning bruger i? Skal jeg skrive under på noget for at modtage pakken?

Dit privatliv er meget vigtigt for os. Din bestilling bliver sendt i en diskret kuvert som bliver efterladt i din postkasse. Du skal ikke underskrive noget hvis din ordre er sendt med Standard Mail.

Bliver min ordre sendt på samme dag som jeg bestiller den?

De produkter som vi sælger er på lager for at de kan blive sendt hurtigst muligt. Vi bliver dog nødt til at kontrollere din bestilling for at være sikre på din information er korrekt, bagefter bliver din ordre pakket og derefter bliver den sendt. Alle disse procedurer omkring 1-2 dage.

Forsendelses mulighederPriser LeveringTracking
Express International Mail30$5-9 dageJa.
Standard International Airmail10$10-21 dagenej.

 

Hvad er forsendelsesomkostningerne?

Forsendelsesomkostningerne varierer alt efter hvilken leveringsform du vælger, leveringslandet og hvor meget du bestiller. For at finde ud af hvad leveringen er kan du ligge de ønskede varer i kurven og gå til checkout.

Kan min bestilling blive holdt tilbage i tolden?

Hvis dette sker, så bliver du kontaktet. De vil bede modtageren om at give lov til at undersøge pakken. Bagefter brude du modtage bestillingen. Hvis du har problemer med at få din bestilling så kontakt os og vi forsøger at fixe problemet.

Hvad hvis pakken er skadet eller noget mangler?

Hvis det sker, skal du kontakte kundeservice og informere om problemet. Vi sender enten en ny pakke eller refunderer betalingen. Se vores police for mere information.

Hvor meget skal jeg betale hvis i sender produktet igen?

Vi gensender produktet helt gratis, ingen ekstra omkostninger bliver pålagt.