Police

Forsendelses Police

Den medicin som vi tilbyder bliver produceret og sendt fra indien. Det er en lang vej og derfor tager forsendelsen noget tid. Normalt tager forsendelsen mellem 10-17 dage men i nogle tilfælde kan der komme en forsinkelse på op til 5 dage.

I tilfælde af at du ikke modtager din bestilling indenfor tidsrammen så kontakt os. Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde jer den bedste mulighed som møder jeres interesser.

Bestilling annullerings police

Vær opmærksom på at vi kun accepterer annulleringer af bestillinger indenfor 24 timer efter bestillingen er lavet. Hvis du ønsker at annullere din bestilling, skal du kontakte kundeservice, enten over tlf. eller gennem online chat og fortæl dem om dit valg. I tilfælde af at du kontakter os efter 24 timer kan vi ikke annullere din bestilling.

Vær sikker på at du skriver den korrekte forsendelses adresse under bestillingen, vi foreslår at du kontrollerer hvad du har skrevet en gang mere inden du bestiller. Enhver fejl kan resultere i at du ikke modtager din bestilling. Hvis du opdager at adressen er forkert, skal du kontakte os så hurtigt som muligt for at informere os om det.

Refunderings police

Medicinen vi tilbyder er generelt lig det samme som deres mærkevare modsætninger. Vi garanterer at de er det samme rent kemisk og har de samme medicinske effekter.

I tilfælde af at du ikke er tilfreds med effekten af vores medicin, så kontakt os og informer os om problemet. Vi forsyner dig med returadressen og så snart produktet er modtaget af vores retur afdeling, så vil vi påbegynde vores refundering.

Før du kontakter os så vær sikker på at du tager den rigtige dosis af produktet, og følg instruktionerne for brug. Husk at effekterne kan være langsommere hvis du indtager fed mad og alkohol inden pillen.

I tilfælde af at du ikke modtager produktet indenfor leveringstiden (10-17 dage, der kan være en ekstra 5 dages forsinkelse for told kontrol) kan du kontakte kundeservice for at kvalificere for en refundering. Din betaling vil blive tilbagebetalt på dit betalingskort. Refunderingsprocessen tager normalt mellem 5-7 hverdage. Efter denne tidsperiode vil refunderingen kunne ses på dit betalingskort.

Pga. den specifikke natur af de produkter vi tilbyder, accepterer vi ikke returneringer. Ingen kan garantere at opbevarings forholdende er mødt under transporten, derfor vil vi ikke kunne acceptere returneringen selv hvis pakken er uåbnet.

Databeskyttelses police

Vi forstår at de private informationer du opgiver er af en vigtig natur. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at bruge informationen sikkert og fornuftigt. Informationen bliver aldrig delt med andre firmaer eller tredjeparts serviceudbydere.

Alle transaktionerne på vores bestillingsside er 100% sikre. Vi beskytter sikkerheden af din information ved at bruge 256-bit SSL (Secure Sockets Layer) software, som krypterer al information du giver. Samtidig er vores fakturerings servere certificerede af uafhængige og hæderlige bureauer som forsikrer at vi holder al din information sikker og privat.

Kun de sidste 4 cifre af dit betalingskort kan ses i vores database, og derved har vores kundeservice heller ingen adgang til kreditkorts informationen.

Disclaimer

  1. vores firma er ikke ansvarlige for nogen forsinkelse af forsendelsen som ikke overgår 10 dage efter den angivne beregnede leverings dato. 10 dage efter den angivne beregnede leveringsdato, eller den næste hverdag i tilfælde af en helligdag er anset for deadline.
  2. vores firma er ikke ansvarlige for fejlede leveringer i tilfælde af hvis en kunde ikke angiver en korrekt adresse, nok af en adresse eller en adresse som ikke fører til en korrekt levering på nogen anden måde. Vores firma er ikke ansvarlige for en fejltagen levering i tilfælde af at kunden ikke formåede at modtage pakken, valgte ikke at modtage eller var skyld i at pakken ikke kunne blive leveret på nogen måde. Alle genforsendelser i sådanne tilfælde sker kun via International Regular Mail.
  3. vores firma er ikke ansvarlige for en levering af et generisk produkt som ikke møder en kundes forventninger for kriterier såsom farver, form, størrelse af pillen, markeringer på pillen som viser et mærkenavn, eller at det bliver produceret af en anden producent end kunden forventede.
  4. vores firma er ikke ansvarlige for effektiviteten af det modtagne produkt i tilfælde af at produktet var købt for brug som ikke følger anvisningerne.
  5. ved at lave en bestilling hos vores firma, så accepterer du at du har læst og forstået, samt er enig i hvad der står i denne disclaimer. Enhver handling som er lavet for at få din betaling tilbage af nogle af de ovennævnte grunde vil blive anset for forsøg på bedrageri og kan medføre retssag og et forbud for at bruge vores system.