Hvad er Levitra, og hvordan kan det hjælpe mig?

Levitra er et særdeles effektivt lægemiddel, der er udviklet til at afhjælpe impotens enten helt eller delvist. Det kan fås på apoteket både med og uden recept.

For voksne skal der oftest indtages 10mg cirka 60 minutter før seksuel aktivitet, og der bør ikke indtages mere end én tablet pr. dag.

Hvad gør Levitra effektivt?

Levitra er effektivt idet det får blodkarrene i kroppen til at slappe af. Det betyder at det bliver nemmere for blodet at komme ud i penis, så det bliver lettere at få rejsning. Effekten varer i cirka 4 timer, og man får allerede effekten efter bare en halv time efter pillerne er blevet indtaget.

At de virker så hurtigt, betyder samtidig at man ikke behøver huske på sin medicin. Andre præparater skal eksempelvis indtages dagligt, idet de har en mere ”permanent” effekt på kroppen. Hvis du glemmer at tage din pille om morgenen, så kan du altså løbe ind i problemer, når aftenens strabadser skal til at gå i gang. Det slipper du for med Levitra, idet effekten indtræffer særdeles hurtigt.

Som med alle andre præparater er der dog bivirkninger ved disse piller. Heldigvis er de generelt set meget sikre at bruge, og de hyppige bivirkninger er ikke farlige, selvom de naturligvis er generende. Selv de ”hyppige” bivirkninger forekommer kun i lidt over 10% af tilfældene – så selv disse er relativt sjældne. Nogle af bivirkningerne man skal være opmærksomme på, er eksempelvis:

  • Hovedpine – en af de mere almindelige bivirkninger, som forekommer i lidt over 10% af tilfældene
  • Rødme, tilstoppet næse, fordøjelsesbesvær og svimmelhed – nogle relativt almindelige bivirkninger, som mellem 1-10% af personer vil kunne opleve
  • Muskelkramper, mavesmerter, røde øjne – her er vi ovre i nogle af de mere alvorlige bivirkninger. Hos en almindeligt sund og rask person vil de ikke være livstruende, men man kan uden tvivl blive nervøs – og bør søge læge. Heldigvis forekommer disse kun hos mlm. 0,1-1% af personer der indtager medicinen.

Der kan være flere bivirkninger forbundet med tabletterne, og derfor er det altid en god idé at tage din læge med til råds, inden du går i gang med doseringen. Noget af det vigtigste du skal være opmærksom på, er første gang du skal tage medicinen. Som med alle andre præparater kan der være allergiske reaktioner i større eller mindre omfang, hvor nogle af de mere alvorlige effekter kan betyde at omgående skal søge læge.

Hvad er levitra’s bedste egenskaber?

De bedste egenskaber ved Levitra, og én af årsagerne til at de er så populære, er med al sandsynlighed at de er lette at købe.

Idet de kan fås uden recept, behøver du ikke stå i kø på apoteket for at købe dine piller. Du kan bestille dem online direkte fra dit eget hjem. Her vil du typisk kunne få langt bedre priser end på apoteket – og du slipper for de akavede samtaler over disken med din lokale apoteker.

Dette, sammenholdt med de milde og sjældne bivirkninger, betyder samtidig at det er et meget sikkert præparat at bruge. Så længe du holder dig til den beskrevne dosis, vil du i 9/10 tilfælde aldrig opleve problemer med dette præparat. At virkningen indtræffer så hurtigt som den gør, er helt klart også et plus for mange. Her behøver du ikke huske på en daglig medicin, men kan i stedet indtage den når der er behov for det.

Det betyder samtidig også, at du ikke behøver tage piller og købe medicin til de dage hvor der ikke er ”action” på programmet.