Levaquin

Levofloxacin

levaquinVi danskere oplever ikke længere samme frygt for alvorlige kønssygdomme som tidligere. Op igennem 80erne hærgede den frygtindgydende virus, AIDS, som blandt andet blev overført via seksuelt samleje. Det fik alle i verden til at benytte præservativer under samleje med fremmede. I takt med at verden har fået bugt med AIDS har vi droppet den beskyttede sex og ser nu igen en opblomstring af diverse kønssygdomme og infektioner. Mod det har vi dog i dag f.eks Levaquin.

Køb Levaquin online til diverse lidelser

Levaquins indhold og funktion

Levaquin, eller Levofloxacin som det også hedder på dansk, er en samling af forskellige former for antibiotika, der også går under den samlede betegnelse fluoroquinoloner. Disse bruges til en lang række af bakterielle infektioner i kroppen såsom:

  • Urinvejsinfektion
  • Hudinfektioner
  • Kønsorgans-infektioner
  • Lungebetændelse

Det er vigtigt at pointere, at den antibiotiske medicin i Levaquin KUN er aktiv mod kroppens infektioner skabt på baggrund af bakterier. Den har ingen virkning mod vira såsom forkølelse eller influenza. Medicinen fungerer på den måde, at den slår infektionens bakterier ihjel i kroppen og forhindrer deres fortsatte vækst.

Skal man indtage Levaquin som piller?

Levofloxacin er blandt andet set som øjendropper eller ampuller, men kommer i medicin-formen Levaquin som piller. De indtages oralt og tages i henhold til den beskrevne information i indlægssedlen, som følger med. Der er forskellige anbefalinger af indtag alt efter den dosis, som man nu engang bestiller online.

Spar penge ved online køb af Levaquin uden recept til en billig pris

Der er masser af penge at spare ved køb af pillerne på nettet. Skulle du forbi dit apotek og foretage et køb i Danmark ville det være til klart højere priser end den pris, du får hos et online apotek. Den absolut mindste dosis af Levaquin er på 250 mg og kommer i pakker med 30 tabletter. Disse fås til en pris på 33 euro. Der er et prisfald allerede ved køb af næstfølgende pakke på 60 tabletter, da denne koster 60 euro. Den højeste dosispakke er på 180 tabletter á 750 mg og ligger på en pris på 208 euro.

Spring køen over og undgå ventetid

Køb af medicin på nettet er så meget mere bekvemt og ligetil end fysiske håndkøb. Ved bestilling på nettet på et digitalt apotek kommer man helt uden om flere forskellige forhindringer. Man undgår det obligatoriske lægebesøg og recept, og man skal ikke også bagefter bruge tid på at slå vejen forbi en farmaceut, hvor der til tider kan opstå lidt ubekvemme situationer ved den fysiske overlevering af medicinen.

Vil forsendelsen kunne afsløre mig?

En sidste bekymring kunne være, at man frygter at blive ‘afsløret’ via forsendelsen. At rekvirere medicin mod infektioner i skeden er ikke noget man går og reklamerer med, tværtimod. Man vil gerne holde det hemmeligt. Derfor ville det være helt omsonst at ende med at blive afsløret via en alt for afslørende indpakning eller emballage. Det vil dog aldrig blive en realitet. Alle pakker er diskret indpakket og der vil ikke fremgå nogen form for information på forsendelsen.

Er der bivirkninger ved Levaquin?

Der er eftervirkninger ved al medicin i større eller mindre grad. Hyppigheden af dem er dog varierende og for Levaquins vedkommende er de hyppigste af slagsen forholdsvist milde. Det er klart, at der i ekstremt sjældne tilfælde kan forekomme alvorlige følger af indtag af medicinen, men det er en forsvindende lille gruppe af mennesker som oplever det. Derfor er dette antibiotiske medikament ikke farligere end andre lægemidler. De hyppigste bivirkninger er som følger:

  • Svimmelhed eller kvalme
  • Hududslæt
  • Diarré
  • Smerter i maven eller hovedet
  • Søvnproblemer

Man bør ikke indtage medicinen, hvis man lider af en kronisk sygdom eller hvis man i forvejen tager medicin mod en anden lidelse. Det anbefales her, at man konsulterer en praktiserende læge, før man indtager medicinen.